Vrucim izjavama o seksu najavljen Sajam erotike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Volim i žene, a najviše bi voljela glumiti u hard-core filmovima s lezbama. Svaka je žena seksi. Voljela bi snimiti pornic s Urškom iz Slovenije i s Nives Celzijus, obznanila je, izmedu ostalog, gospoda Alexa Wild - prva hrvatska glumica u svjetskim visokobudžetnim porno-filmovima na konferenciji za novinare kojom je najavljen Sajam erotike Eros 4U što ce se na Zagrebackom velesajmu održavati od 2 do 4. prosinca.

Alexa iza sebe ima vec 25 filmova, a uz svoju glumu i erotske performanse koje ce pokazati hrvatskim znatiželjnicima, promovirat ce i svoj film "Vatrena Hrvatica", upravo u terminu dok Hrvatska bude predizborno šutjela.

- Hrvatska je dosta konzervativna zemlja. Ima puno zauzetih muškaraca koji mi se javljaju porukama na Facebooku s lažnim profilima. Skrivaju se jer nisu pitali svoje žene za dozvolu - otkrila je Alexa dvostruke standarde "konzervativnih Hrvata".

Vruca zabava rezervirana samo za ljepši spol bit ce u tzv. Eros 4 Women Corneru, bini na kojoj ce prodefilirati i zaigrati najpoznatiji svjetski striperi. Muškarcima ce pristup biti strogo zabranjen, odnosno smjeti ce tek osluškivati ženske uzdahe i ciku.

Poslastica za jaci spol bit ce "hrvanje" djevojaka u blatu, zapravo blatno maženje i "drpanje". Hrvacice dolaze iz Slovacke, jer, kako je naglasio u ime organizatora Petar Penava, na raspisanom natjecaju nitko se od djevojaka iz Hrvatske nije prijavio. Slovakinje ce tako dobiti honorar od 19 tisuca kuna i placeni smještaj. Za sve one koji vole jahanje, bit ce instaliran i posebni mehanicki bik. (Vanja VESIC/Novi list)

 


Podijeli: Facebook Twiter