Vruci tulum uz madarske zecice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskom disco baru Aruba u subotu je na trenutke izgledalo kao na jednom od onih vrucih partyja kakve u svojim vilama održava vremešni, ali živahni Hugh Hefner. Dvadesetak Playboyevih zecica i atraktivnih plesacica spremno je poziralo mnoštvu objektiva, a njihov ples uz vruce ritmove Viktorije Metzker, jedne od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu, malo je koga od muškog dijela publike ostavio ravnodušnim.

Kada se tome pridoda i atraktivni barmen fire show te pokloni koje su zecice dijelile publici može se zaista kazati kako se atmosfere na Playboy Energy partyju ne bi posramio ni prije spomenuti playboy i osnivac carstva zecica.

Iako se smatra da ovakvi dogadaji prvenstveno privlace muški dio publike koji osim dobrog provoda žele i "odmoriti oci", na subotnjem partyju bio je i solidan broj djevojaka koje su ocito došle zbog kvalitetne glazbe. Naime, Viktoria Metzker, madarska playmate djevojka iz 2007. godine, svojim je vrucim plesnim house setovima pokazala da nije samo ljepotica, vec i kvalitetna DJ-ica.

Za razliku od djevojaka koje se može naci i na stranicama muških casopisa i za DJ pultom, poput Nikki Belucci ili Portije Surreal, Viktoria Metzker najprije je izgradila glazbenu karijeru, a tek se zatim slikala za Playboy.

Svoj je subotnji nastup zapocela sat nakon ponoci remiksom popularnog hita Michaela Minda „Show Me Love“ i vrlo je brzo rasplesala mnoštvo. Njezin se nastup vecinom sastojao od house i tech-house setova s remiksevima popularnih pjesama poput „Sweet Dreams“ britanskog sastava Eurythmics ili "Barbra Streisand“ americko-kanadskog DJ dua Duck Sauce.

Vrhunac veceri nastupio je oko 2 sata kada su rasplesane zecice, hostese i plesacice medu publiku pustile 600-tinjak balona, da bi se zatim popele na stage i plesale zajedno s Viktoriom.

Medu atraktivnim ljepoticama koje su za ovu prigodu doputovale iz Madarske posebno su se isticale Anett Maximovits, trenutna Miss Madarske, zatim Edina Bodogh koja je 2010. proglašena madarskom zecicom godine i Gyongyi Papai, ljepotica koja je publici poklanjala sijecanjsko izdanje Playboya koje krasi njezina slika.


Podijeli: Facebook Twiter