Vrsni sportaši usrećili čitatelje širom Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvostruka blagdanska nagradna igra Glasa Istre završila je danas izvlačenjem imena dobitnika drugog kola u Oglasnoj službi na pulskoj Portarati.

U našoj novogodišnjoj vreći bile su dvadeset i tri nagrade, kao i u prvom kolu, i to za najsretnije čitatelje koji su od 11. do 20. prosinca sakupili 10 kupona: laptop, mobitel, tablet, novčani bonovi za špežu, izbor namještaja i odabir robe u parfumeriji.

Gosti današnjeg izvlačenja bili su raspoloženi vrsni sportaši iz pulskog Judo kluba Istarski borac koji su ove godine osvojili već šesti uzastopni seniorski naslov ekipnih prvaka Hrvatske. S obzirom da suvereno vladaju sportskim borilištem, Dominik Družeta, Robert Klačar i Damian Sokolović odmah su na početku s lakoćom promiješali sve pristigle omotnice i izvukli dobitnike novčanih bonova – pet izbora robe u parfumeriji u vrijednosti od 500 kuna, deset sretnika koji će u istom iznosu obaviti kupovinu u hipermarketu i pet onih koji će u trgovini dekora i namještaja iskoristiti poklon-bon vrijedan tisuću kuna.

Njihova imena pročitajte u oglasu kojega donosimo u tiskanom izdanju Glasa Istre u sklopu reportaže.

Izvlačenje glavne tri nagrade dečki su prepustili svojoj klupskoj kolegici Lari Kliba, najboljoj mladoj sportašici Grada Pule i osvajačici europskih medalja u kadetskoj konkurenciji, koja je tabletom Lenovo usrećila Tatjanu Paulinić iz Kanfanara, Gracijelu Radović iz Labina mobitelom, a glavnu nagradu – laptop Lenovo poslat ćemo u Višnjan Marizi Marić.

Ispravnost izvučenih omotnica judaši su provjerili zajedno s predstavnicima Glasa Istre i posjetiteljem Draganom Verićem.

Za nabrojati sve njihove uspjehe , potrebna je posebna reportaža. Uglavnom, njihova upornost i talent doveli su ih u sam vrh hrvatskog, ali i europskog juda. Još uvijek juniori, već su osvajači brojnih priznanja i u seniorskoj konkurenciji – među njima su najbolji sportaši Grada Pule i Županije, osvajači medalja sa europskih juniorskih ali i seniorskih prvenstava.

Priznali su da Glas Istre redovito prate na portalu, ne preskaču ni sportske stranice u tiskanom izdanju (kojega, ipak, kupuju roditelji), a u novinama inače vole još i vijesti iz kulture i razne zanimljivosti.

U ugodnom društvu i odličnoj atmosferi proteklo je naše posljednje ovogodišnje izvlačenje, te zahvaljujemo svim našim vjernim čitateljima koji su i ove godine neumorno sakupljali kupone.

U 2017. godini podijelili smo automobile Opel Karl i dvije Ford fieste, namještaj u vrijednosti od 70.000 kuna, bonove za špežu u iznosu od 30.000 kuna, brojne kućanske aparate, laptope, mobitele, tablete i pretplate.

Sto trideset igara i dvadeset godina neprekidnog nagrađivanja je iza nas, igara će biti i dalje, a svim našim čitateljima želimo uspješnu i sretnu novu godinu! (Mirjana PERKOVIĆ MELON, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter