Vrsar: Prostitutka opljackala klijenta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka je policija privela 19-godišnjakinju iz Klane koja je za vrijeme pružanja seksualnih usluga, koje je nudila putem oglasa, u subotu u Vrsaru opljackala svog klijenta. Slucaj je upravo prijavio 46-godišnjak iz Vrsara kojeg je 19-godišnjakinja opljackala, no djevojka je u žurbi zaboravila svoju torbicu s dokumentima pa policiji nije bilo tešku uci u njezin trag.

Kako je izvijestila PU istarska, u subotu nakon ponoci u turistickom naselju na podrucju Poreca 46-godišnjak se sastao s 19-godišnjakinjom s kojom je prethodnog dana, putem broja iz jednog oglasnika, stupio u kontakt radi pružanja seksualnih usluga.

Nakon što joj je 46-godišnjak platio zatraženu svotu, djevojka ga je za vrijeme pružanja usluga pošpricala sprejem po licu i udaljila se u nepoznatom smjeru, otudivši mu hlace i torbicu s dokumentima te novcem ukupne vrijednosti 10 tisuca kuna.

Nakon kriminalistickog istraživanja 19-godišnjakinja je u nedjelju oko 17 sati privedena u Istražni centar Županijskog suda u Puli, a protiv nje slijedi i podnošenje optužnog prijedloga radi prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno prostitucije.

Nakon ispitivanja kod istražnog suca puštena je na slobodu, a predmet je proslijeden Opcinskom državnom odvjetništvu u Puli. (S. P.)

 


Podijeli: Facebook Twiter