Vrijeme je da valovi smijeha zapljusnu INK

Marina Orsag (N. LAZAREVIĆ)
Marina Orsag (N. LAZAREVIĆ)

Nakon nekoliko uspješnih projekata Studio smijeha vraća se u Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula u petak u 20.30 gdje će održati program Best of regional stand up, odnosno Najbolje od regionalnog stand upa.

Best of regional stand up rasprodao je Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Dom HV Lora u Splitu, Kino Jadran u Dubrovniku i šibensku tvrđavu Barone, a sada stiže i u Pulu.

Najbolje fore

"Vrijeme je da valovi smijeha zapljusnu Istarsko narodno kazalište", poručuju organizatori.

U ožujku ove godine hrvatski stand up prvi je put izašao iz klupskih okvira pod organizacijom Studija smijeha. U velikoj dvorani najpoznatijeg domaćeg hrama umjetnosti i kulture, pred 1.800 ljudi odvila se prekrasna priča pod nazivom Best of regional stand up. Šest komičara i komičarki iz regije svojim najboljim forama do suza su nasmijali publiku koja je svojim reakcijama dokazala kako joj je smijeh više nego potreban.

Nakon naše metropole priča se ponovila diljem Jadrana pred više od tisuću gledatelja stoga su odlučili čitavu priču prikazati i u Puli.

Šest najboljih komičara i komičarki regije koji će publiku nasmijavati te večeri su Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine, Perica Jerković iz Slovenije, Jelena Radanović i Ana Zlatanović iz Srbije, te Domagoj Pintarić i Marina Orsag iz Hrvatske.

Veliki interes

S obzirom da su ulaznice u KD Lisinski rasprodane u samo tjedan dana, organizatori poručuju onima kojima je do svoje doze smijeha da požure po karte koje se prodaju na blagajni INK-a ili putem njihove online prodaje na linku http://ink.mojekarte.hr/hr/best-of-regional-stand-up/tickets-570850.html . (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter