Vrijedni uređaji za najmlađe pacijente

Vrijedna donacija uručena je u sklopu akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici"
Vrijedna donacija uručena je u sklopu akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici"

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci zajedno s tajnicom Društva Naša djeca Ileanom Zahtila Blašković posjetila je tijekom ovog tjedna Odjel pedijatrije te ginekologije i porodništva pri Općoj bolnici Pula te ih darivala prigodnim poklonima. Riječ je o aktivnostima u sklopu akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici" koja se održava u Dječjem tjednu.

Tom je prigodom zamjenica gradonačelnika mališanima uručila poklon Grada, košaru s voćem i slatkišima, te im zaželjela brz oporavak i povratak kućama.

- Grad Pula, koji ponosno nosi titulu grada - prijatelja djece, već tradicionalno sudjeluje u spomenutoj akciji u sklopu koje uruči vrijednu donaciju pulskoj bolnici, istaknula je Puh Belci.

- Društvo Naša djeca tako je uz financijsku pomoć Grada Pule i Istarske županije, a pritom osluškujući potrebe bolnice ove godine kupilo aspirator za dojenčad i veću djecu i 12 kompleta posteljine za Odjel pedijatrije te mobilni pregledni reflektor i komodu za Odjel ginekologije, pojasnila je Zahtila Blašković.

Zahvale na prekrasnim donacijama u ime Opće bolnice Pula uputile su voditeljica Odjela za pedijatriju dr. Mirna Milevoj-Ražem i glavna sestra bolnice Irina Pucić.

Nakon druženja s najmlađim pacijentima zamjenica gradonačelnika posjetila je i pulsko rodilište gdje je svakoj rodilji uz čestitke darovala i ružu. Za to su vrijeme Odjel pedijatrije posjetili učenici iz Osnovne škole Vidikovac koji su prigodnim programom uveseliti male bolesnike i njihove roditelje. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter