Vrijedne nagrade stigle u Labin i Rabac


- Priznanjima i nagradama koji ste primili na Danima hrvatskog turizma, dokazali ste da ulaganje u turizam na kraju donosi i velike rezultate. Postali smo prestižna destinacije, kojoj je za malo izmakla nagrada one najbolje, ali smo bili u velikom finalu, s turističkim velikanima, kao što su Rovinj i Dubrovnik, a svi ostali gledali su nam u leđa. Čestitam vam na tom velikom uspjehu i svim osvojenim nagradama, a posebno veseli činjenica da su čak četiri nagrade stigle u Labin i Rabac. Pa i jedna po meni najvažnija, a to je ona u kategoriji "Čovjek – ključ uspjeha" kojom su nagrađeni agencijski djelatnik Euro Juričić iz rabačkog Atlasa, te prodavačica Mirjana Kranjac iz labinskog poduzeća Jedinstvo, rekao je gradonačelnik Valter Glavičić, koji je zajedno s direktoricom Turističke zajednice, Radmilom Paliska Kos, upriličio prijem za nagrađene.

Uz Juričića i Kranjac, prijemu su prisustvovali i Karmela Višković, direktorica Valalamar Girandella Resorta te Sandi Sinožić, direktor Operacija Valamar, destinacije Rabac, koji su u ime Valamara primili zahvale za nagradu kao jedne od tri najuspješnije destinacija za ljetni odmorišni turizam i Valamar Girandella Resort u Rapcu - hotelsku investiciju godine.

- Sam ulazak u finale, velik je iskorak za naš turizam i destinaciju Rabac-Labin. Želim naglasiti da je komisija pri ocjenjivanju bila oduševljena našom destinacijom, i znam da sad možemo samo naprijed, a cilj je biti najbolji. Zahvale idu nagrađenima, ali i svim onima koji na bilo koji način čine da smo prepoznatljivi kao turistička destinacija, u kojoj se gost izvrsno osjeća. Ljubav u poslu kojim se bavite, angažman svih naših građana, ulaganja koja su se dogodila u Rapcu, dokaz su da je uspjeh zaslužen, a dobivene nagrade i priznanja to i dokazuju, rekla je Paliska Kos.

Nagrađeni su se zahvalili na prijemu, te istakli kako su ih nagrade razveselile a neke od njih i iznenadile, jer biti najbolji u jednoj jakoj turističkoj zemlji, nije baš najlakše.

Sinožić je rekao kako je bilo i onih nevjernih, kad se najveća turistička investicija dogodila upravo u Rapcu.

- Ali taj je mit dobivenim nagradama razbijen. Naši su gosti zadovoljni, naši građani također, i to čovjeka veseli. Investicijom u Rapcu smo podigli razinu turističke destinacije, ali ne manje važno je da i naši građani, imaju jedan ljepši, praktičniji i njima komforniji Rabac, u koji svakodnevno odlaze radije nego prijašnjih godina, rekao je Sinožić.

Euro Juričić je naglasio kako mu je nagrada najdraža do sada, pogotovo što obilježava i njegovih četrdeset godina rada u turizmu.

- Mogu samo reći da sam izuzetno sretan i ponosan, rekao je Juričić. Nagrađena prodavačica Jedinstva, Mirjana Krnajac, željela je nagradu podijeliti s mnogima.

- Hvala mojim pretpostavljenim koji su vjerovali u moj rad i predložili me za nagradu. Mojim radnim kolegama bez kojih nagrade ne bi bilo, kao i mojoj obitelji, koja me podržava u mom poslu, rekla je za kraj Kranjac. (Adriano ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter