Vrhunske delicije i ATP Party Nights

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I prije vecerašnjeg ždrijeba, prvih teniskih meceva i sportskih uzbudenja, publika umaškog 23. ATP Vegeta Croatia Opena imala je prigodu dobro se zabaviti i razonoditi uz vrhunske eno-gastronomske delicije i raznolik glazbeni program ATP Party Nights.

Sinoc je otvoren Istria Gourmet Festival koji u elegantno uredenim šatorima svog restorana i Naše kužine, tik do stadiona, predstavlja Istru kroz tematske veceri, show cooking i degustacije u kojima glavnu rijec vode chefovi najboljih restorana te proizvodaci vrhunskih vina i maslinovih ulja.

Gurmanima ce u opuštenoj atmosferi savršeno prijati i glazbena podloga ovih dogadaja za koju svih deset dana trajanja Festivala brine jazz kvartet Ante Gelo band sastavljen od nagradivanih hrvatskih jazz, klasicnih i pop glazbenika Ante Gela (gitara), Alana Bjelinskog (klavir), Marka Matoševica (bubanj) i Roberta Vrbancica (bass gitara).

Ovoljetne ATP Party Nights atraktivnim su nastupom sinoc otvorili DJ Fredd Hush i bivša miss Velike Britanije Brooke Johnston Herr, nižuci najnovije svjetske hitove. Službeno otvorenje turnira veceras pratit ce gala koncert Olivera Dragojevica i Dupina s orkestrom Alana Bjelinskog, novosadski bend The Frajle i Zlatan Stipišic Gibonni.

Sutra su na redu Gustafi, prekosutra ATP Stars bend, dok ce od 10. do 12. srpnja na svoje doci ljubitelji r'n'b-a i housea. Medu poznatim imenima istice se svjetska r'n'b diva i dobitnica Grammyja Estelle, koja u ATP Dance Areni nastupa u subotu, a tu su i poznata imena s domace scene - TBF i Jinx.

Upravo je susretanje i prepoznavanje poznatih lica u Umagu ovih dana jedna od omiljenih razbibriga. Medu prvima su tako primijecene TV novinarke Antonija Mandic i Antonia Batina. (K. FLEGAR; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter