Vrgorac: Zbog prijetnje nastavnici zaradio prijavu

Ilustracija (Novi list)
Ilustracija (Novi list)

Općinskom državnom odvjetniku u Dubrovniku policija bi trebala privesti muškarca (52) koji je u jednoj osnovnoj školi u Vrgorcu jučer prijetio nastavnici (41) i njezinoj djeci, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Splitska je policija službeno izvijestila kako je 52- godišnjak došao u školu i verbalno zaprijetio nastavnici s kojom se u tom trenutku u školskoj zgradi nalazilo i njezino dvoje djece.

Muškarac je uhićen, a poslije završene kriminalističke istrage protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog prijetnje. Pritvoren je kod pritvorskog nadzornika u vrgoračkoj policijskoj postaji, a danas ga policija odvodi u dubrovački ODO.

Od policije se doznaje da je muškarac u sukobu s nastavnicom naguravao školski namještaj no u vrgoračkom Domu zdravlja je utvrđeno kako ona nema tjelesnih ozljeda.

Povod za ispad 52- godišnjaka je njegovo nezadovoljstvo uspjehom, jer mu se kći, učenica 8. razreda, sa sadašnjim ocjenama ne može upisati u srednju školu u koju želi pa je on navodno tražio da ju "ruše" kako bi ju ponovno upisao u školu u Ljubuškom, odakle je porijeklom.


Podijeli: Facebook Twiter