Vremešni vozač autom sletio pred vrata Opatijca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U vrtu privatne kuće na Novoj cesti završio je jučer rano poslijepodne 77-godišnji vozač nissan primere riječkih registarskih oznaka nakon što je iz još neutvrđenog razloga izletio s ceste. Okolnosti u kojima se zbila nesreća rasvjetljava policija, a prema neslužbenim informacijama s mjesta nesreće, vozač je oko 13.35 sati, krećući se iz smjera Lovrana prema Rijeci, kod kućnog broja 109, u oštrom zavoju iz nepoznatog razloga jednostavno produžio. Na putu mu se našla kanta za smeće, drveće, kao i ograda koju je probio i sletio tri metra ispod razine ceste. Pao je u vrt kuće, u kojem srećom u tom trenutku nije bilo nikoga te se zaustavio okrenut na bok. Završio je tek desetak metara od ulaza u kuću. 

Očevidci su nam rekli da je vozaču možda pozlilo u vožnji jer su uočili da je prethodno automobil "čudno glavinjao" cestom.

Nisu vidjeli da je u nesreći sudjelovalo još neko vozilo, već samo kako se taj automobil odjedanput sjurio dolje. Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Gotovo kao u filmu, pred očima drugih vozača automobila koji su se, zaprepašteni, odmah zaustavili.

Alarmirali su hitnu pomoć i vatrogasce koji su već za par minuta bili na mjestu nesreće te pružili pomoć unesrećenom vozaču. 

Prve informacije ukazivale su na to da je bio pri svijesti i da nije teže stradao, a vozilom hitne prebačen je radi daljnjih pregleda na hitni trakt KBC-a na Sušaku. (Š. BRNČIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter