Vrelo duhovnosti na Radio Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U glazbenoj emisiji Ludvika Slane "Gosti iz svijeta glazbe" u nedjelju je na valovima Radio Pule gostovao rovinjski kantautor duhovne glazbe Davor Terzic. Povod gostovanja je promocija novog albuma "Svaki dan s tobom" na kojem se nalazi 13 skladbi. Album je sniman u L.A. studiju u Rovinju, autor glazbe i stihova je Terzic, producent i snimatelj Denis Budim, a pored Danijela Damjanovica, Olje Bašica i autorova sina Kristiana, na njemu su sudjelovali i clanovi zbora mladih crkve sv. Eufemije.

Poruka albuma, kako je objasnio Terzic, je, generalno gledajuci, vrijeme koje covjek provede tražeci duhovnost te veza koju on osjeca s bogom. U ležernom cavrljanju Slana je Terzica preslušavanjem novog albuma proveo kroz njegov rad na glazbenoj sceni i duhovnost koju on osjeca u ovozemaljskom okruženju. Tako je, naime, Terzic i dobio inspiraciju za ovaj album - promatrajuci svijet oko sebe i onaj koji živi u njemu. Sudjelovao je na mnogim festivalima, a upravo se sa suprugom Vesnom priprema za koncert u Rovinju 6. rujna, na kojem ce, uz ostale, gostovati i Franko Krajcar te Apostoli mira. Planira sudjelovati i na "Marija Festu" gdje svaki izvodac dolazi sa svojom skladbom napisanom u cast Mariji.

- Moja ljubav prema Njemu uz vrelo duhovnosti i optimizma koje osjecam nastojim prenijeti u svoje skladbe. Nije lako danas živjeti u ovom svijetu i društvu koje nas okružuje, a pjesma je ta koja ljudima pomaže, objasnio je Terzic.


Podijeli: Facebook Twiter