Vrecica za povracanje sa slikom Williama i Kate

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Velikoj Britaniji u prodaju je nedavno pušten još jedan od mnogoborojnih suvenira koji su vec preplavili ducane u Velikoj Britaniji - vrecice za povracanje nalik onima što se dijele u zrakoplovima i u brodovima s fotografijom princa Willliama i njegove buduce supruge Kate Middleton.

Vrecice su u simbolicnim bojama - crvenoj, poput poznatih britanskih poštanskih sanducica i u plavoj - kraljevskoj boji. Ispod fotografije buduceg para piše "Throne up" - igra rijeci nastala od engleske rijeci "throne" (prijestolje) i "throw" (povratiti).

Na samome dnu vrecice autorica ovog suvenira, 24-godišnja Lydia Leith iz Newcastlea dodala je "vrecica za povracanje, držati u ruci 29. travnja 2011.", dakle, na dan Williamova i Kateina vjencanja.

Potražnja za vrecicama vec je iznimno velika, pa Lydiji u njihovoj proizvodnji moraju pomoci i njezini roditelji. Jedna vrecica stoji 4,90 funta ili 3,50 eura.

"Vecina ljudi shvaca šalu, iako je neki smatraju neumjesnom", rekla je Lydia dodavši kako ne zna što o svemu misli kraljevska obitelj.


Podijeli: Facebook Twiter