Vratio izgubljeni novcanik vlasniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još uvijek ima dobrih i poštenih ljudi i svakako takve primjere treba pohvaliti, zakljucio je jedan naš citatelj ispricavši nam pricu u kojoj mu je izgubljeni novcanik sa svim dokumentima neocekivano vracen.

- Bio sam u ponedjeljak u Rovinju gdje sam vodio suprugu na snimanje ultrazvukom i kad sam izlazio iz auta na parkingu mi je neprimjetno pao novcanik iz kaputa i tamo ostao. To sam shvatio tek kasnije kad sam se vratio u Porec i htio platiti kupljenu robu u trgovini, a novcanika nije bilo u džepu. Brzo sam se uputio u policijsku postaju i prijavio nestanak dokumenata te odmah blokirao sve kreditne kartice, ispricao nam je citatelj.

Nakon što je prijavio nestanak u poreckoj policijskoj postaji, nazvao je i policijsku postaju u Rovinju da provjeri da li je netko pronašao novcanik, ne polažuci previše nade u to da ce dobiti potvrdan odgovor. Zato iznenadenju i sreci nije bilo kraja kad su mu u rovinjskoj policiji odgovorili da je njegov novcanik donio jedan mladic, a u njemu su netaknuti bili svi dokumenti i kartice kao i 600 kuna.

- Novcanik je vratio Drago Modesto iz Kanfanara, srecom ostavio je svoje ime i adresu, pa sam ga uspio naci i zahvaliti mu se sljedeci dan. Htio sam mu dati nagradu, ali ništa nije htio uzeti, jedva sam ga nagovorio da popijemo kavu zajedno, rekao je naš citatelj.


Podijeli: Facebook Twiter