Vrankovic otpisao Perica i Pašalica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik hrvatske muške seniorske košarkaške reprezentacije Josip Vrankovic na današnjoj konferenciji za novinare u Zadru objavio je imena 12 igraca na koje ce racunati na predstojecem Svjetskom prvenstvu koje ce se 28. kolovoza do 12. rujna održano u Istanbulu.

U Turskoj ce se tako za Hrvatsku boriti Roko Ukic, Marko Popovic, Rok Stipcevic, Davor Kus, Bojan Bogdanovic, Krešimir Loncar, Ante Tomic, Marko Banic, Luka Žoric, Marko Tomas, Zoran Planinic te Lukša Andric, dok su s popisa putnika otpali Drago Pašalic i Hrvoje Peric.

Vrankovic je za obojicu rekao da mu je žao što nisu na popisu za odlazak u Tursku, ali i da su obojica propustila veliki dio priprema, Peric zbog problema sa želucanom virozom, a Pašalic zbog ozljede.

Naši reprezentativci u Zadru ce veceras odraditi još jedan trening nakon kojega odlaze u Zagreb. Iz zagrebacke zracne luke za Istanbul lete sutra, a prvu utakmicu Hrvatska ce na Svjetskom prvenstvu odigrati u subotu kada je u susretu 1. kola ocekuje utakmica protiv Sjedinjenih Americkih Država.


Podijeli: Facebook Twiter