Vozačica ozlijeđena u bizarnoj nesreći na Vodnjanskoj

Očevid nesreće na Vodnjanskoj (M. ANGELINI)
Očevid nesreće na Vodnjanskoj (M. ANGELINI)

U  bizarnoj prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na Vodnjanskoj cesti lakše je ozlijeđena jedna osoba. Nesreća se dogodila jer se vozačica renault meganea pulskih oznaka, 59-godišnjakinja iz Pule, upravljajući u smjeru Vodnjana, nasuprot ulazu u maslinik, nije uspjela zaustaviti u koloni vozila koja se stvorila jer je jedno vozilo skretalo ulijevo.

Naglo zakočivši kako bi izbjegla sudar, vozačica meganea prešla je djelomično vozilom na suprotnu kolničku traku kada je iz suprotnog smjera naišao renault twingo pulskih oznaka kojim je upravljala 29-godišnjakinja iz Pule. Vozačica twinga također je pokušala izbjeći sudar s meganeom, te je skrenula udesno izvan kolnika, na zelenu površinu, ali se vozilom zanijela te vratila na kolnik, odnosno u traku za vozila koja su dolazila iz smjera Pule. Tada je naletjela na renault kangoo pulskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak iz Pule.

Uslijed silovitog sudara kangoo je završio u žičanoj ogradi maslinika. Vozačica twinga u nesreći je lakše ozlijeđena. Provedenim alkotestom utvrđeno je da nitko nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv vozačice meganea bit će podnesena prekršajna prijava. (M. SARDELIN; snimio M. ANGELINI) 


Podijeli: Facebook Twiter