Vozaci teško ozlijedeni u sudaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojica vozaca teško su ozlijedena u prometnoj nesreci koja se jutros oko 7.30 sati dogodila kod mjesta Sošici u Limskoj dragi.

Prema rijecima Suzane Sokac iz PU istarske, nesreca se dogodila kada je 41-godišnjak iz Rovinja upravljajuci automobilom Citröen Berlingo zbog nedovoljnog razmaka izmedu njegovog vozila i Renault Clija koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Tinjana, poceo kociti pa je prednjom lijevom stranom prešao na suprotnu kolnicku traku.

Berlingo je tada udario u prednju stranu Reanault Clija kojim je pak iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak s podrucja Tinjana. Taj je Clio netom preko neisprekidane uzdužne linije pretekao teretno vozilo, ali na nedovoljnoj udaljenosti, zbog cega je 45-godišnjakinja, koju je vozac Berlinga izbjegavao, i pocela kociti.

Zbog teških ozljeda 41-godišnji vozac Berlinga i 45-godišnji vozac Clija prebaceni su u pulsku Opcu bolnicu. Cesta je zbog ocevida bila zatvorena do 9.35 sati. (S. PERŠIC; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter