Vozači, oprez: U 10 dana šest naleta na divljač!

(Ilustracija/Arhiva)
(Ilustracija/Arhiva)

U periodu od 17. do 27. ožujka na području Pule i Poreča zabilježeno je šest slučaja naleta vozila na divljač. Posljednji u nizu zabilježen je jutros oko 7.30 sati kod mjesta Kukci, gdje je 29-godišnjak iz Karojbe automobilom renault clio naletio na srnu.

Na području Sv. Lovreča na srnu je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima naletjela i 37-godišnjakinja s područja Sv. Lovreča, koja je upravljala opel astrom.

Prošloga četvrtka nešto prije 22 sata na Medulinskoj cesti kod skretanja za Šikiće27-godišnjakinja s područja Ližnjana je daewoo lanosom udarila u divlju svinju. Dva dana ranije u Kukcima je stradala srna, nakon što je na nju nešto prije podneva naletio 61-godišnjak iz Poreča koji je upravljao teretnim automobilom renault traffic.

Prva dva slučaja zabilježena su 17. ožujka. Najprije je oko 18 sati na području Vodnjana, između Sv. Kirina i Klarića, 46-godišnjak s područja Graćišća alfa romeom udario u zeca. Istoga dana oko 20 sati 57-godišnjak iz Rovinja je na dionici Istarskog ipsilona kod Pazina hyundaijem i30 udario u srnu. (portal GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter