Vozac koji je slupao tri auta u nedjelju nije pronaden

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac rovera 45 pulskih registracijskih oznaka koji je u subotu slupao tri automobila na Partizanskom putu u Puli u nedjelju još uvijek pronaden.

Podsjetimo, nepoznati vozac kretao se prevelikom brzinom iz smjera pulske rive prema Velom Vrhu kada je u lijevom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i izletio udesno na nogostup. Jureci Rover je tada, prema izvješcu policije, pomeo 18 metara žicane ograde, reklamu autopraonice i kameni zid. Nakon toga udario je i potpuno uništio parkirani suzuki swift, koji se zatim odbio u parkiranog renaulta lagunu, a laguna u parkiranog opela astru. Rover je na koncu udario i u prometni znak te se nakon nekoliko metara zaustavio preprijecivši se preko dvije prometne trake. Vozac je nakon strašnog sudara izašao iz automobila i otišao u nepoznatom smjeru.

Dijelovi uništenih vozila, ali i komadi betona i kamenja bili su razasuti i na nekoliko desetaka metara od mjesta sudara. Prava je sreca da nije bilo ljudskih žrtava. Materijalna šteta još nije procijenjena, no ocito je da je rijec o pozamašnom iznosu. (S. PERŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter