Vozac kamiona nema veze s nestalom djevojkom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac kamiona koji je jucer zaustavljen kod tunela sv. Rok, te priveden na ispitivanje u šibensko-kninsku Policijsku upravu ne dovodi se u vezu s slucajem nestale 17-godišnje Antonije Bilic iz Drniša, potvrdila je danas Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske PU.

Muškarac je jucer priveden te ispitan u šibenskoj policiji, a njegov kamion pregledali su forenzicari, ali nisu pronadeni tragovi koji bi muškarca ili njegov kamion povezali s nestalom Antonijom.

Glasnogovornica kaže da je ispitano više od 400 osoba, da se nijedna zasad ne povezuje s Antonijinim nestankom, a policija za sada nema ni novih tragova.

Napomenula je kako policija u posljednje vrijeme ne zaustavlja samo vozace koji slice foto-robotu i voze kamion s bijelom kabinom i plavom ceradom u kakav se, prema svjedocenju ocevidaca, ukrcala nestala Antonia Bilic.

Potraga je, kako je dodala, proširena i na ostale kamione ukoliko im za volanom sjedi osoba koja slici foto-robotu. Zaustavljaju se i kamioni koji slice opisu, pa cak i ako im za volanom ne sjedi muškarac kakvog su opisali ocevici, pa je tako policija sinoc na sv. Roku zaustavila kamion plave kabine i sive cerade ciji je vozac nalikovao foto-robotu, dodala je.

Glasnogovornica je napomenula kako je to samo jedna od provjera koju policija obavlja u svrhu pronalaska nestale 17-godišnje Drnišanke, koja se ukrcala u tegljac 7. lipnja na mostu preko Cikole i od tada joj se gubi svaki trag.

I dalje se traži autostopist s mosta na Cikoli koji je 7. lipnja stopirao nekoliko metara dalje od nestale Drnišanke, te je mogao vidjeti registraciju kamiona s bijelom kabinom i plavom ceradom u kojeg se djevojka ukrcala.

Rijec je o muškarcu u šezdesetim godinama, sijede kose, mršave grade. Policija moli gradane koji bi mogli nešto znati o njemu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.


Podijeli: Facebook Twiter