Vozac i putnica teško ozlijedeni u prevrtanju BMW-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetiri osobe su stradale u teškoj prometnoj nesreci kod Baderne u subotu u 5 sati ujutro. Od policije doznajemo da je rijec o tri mladica i jednoj djevojci iz Poreca i okolice, a stari su od 17 do 20 godina te su nakon nesrece hitno prebaceni na kirurgiju pulske bolnice na lijecenje.

Devetnaestogodišnji vozac V. G. zadobio je teške ozljede i zadržan je na odjelu traumatologije, a 18-godišnja V. G. je takoder s teškim ozljedama zadržana na odjelu anestezije i reanimacije pulske Opce bolnice.

Dvojica suputnika, 17-godišnjak i 20-godišnji D. B., prošli su s lakšim ozljedama i nakon pružene prve pomoci pušteni su kuci. Kod njih nije evidentirano prisustvo alkohola u krvi, a vozacu su izuzeti uzorci krvi da bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola i opojnih droga, izvijestila je policija.



Nesreca se dogodila kada je V. G., upravljajuci BMW-om iz smjera Pazina prema Porecu, na ulasku u Badernu u lijevom zavoju zbog neprilagodene brzine i nepoštivanja uvjeta na cesti sletio vozilom s kolnika s lijeve strane te se više puta prevrnuo, a zaustavio se tek nakon udarca i rušenja dva stabla.

Automobil je u klizanju po kolniku i prevrtanju doslovno preletio 200-tinjak metara pritom rušivši drvece i raslinje.

Osim policije, na mjesto nesrece upucena je hitna pomoc te porecki vatrogasci. Utvrdeno je da je 19-godišnjak kao mladi vozac upravljao vozilom jacim od 74 kW.

Na mjestu nesrece zatekli smo razasute dijelove BMW-a i srušena stabla. Mještani koji su dolazili pogledati što se dogodilo zgroženo su promatrali koliko je vozilo prešlo puta u prevrtanju i klizanju te zakljucili da samo srecom nitko nije poginuo.


Podijeli: Facebook Twiter