Voodoo lutka kao nogometni junak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Internetska sportska kladionica bet-at-home.com velikom promidžbenom kampanjom diljem Europe iznova skrece pozornost na svoju široku i privlacnu ponudu oklada povodom Europskog prvenstva u nogometu 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

Pri tome je u središtu pažnje novi televizijski spot u kojem nogometni obožavatelj iz svojeg doma carolijama stvara željeni rezultat. Kako? Vrlo jednostavno, tako što "ometa" kljucnog igraca da zabije gol. Na kraju kratkog filma rješava se zagonetka oko iznenadnih tegoba nogometne zvijezde: svladan je carolijom voodoo lutke. Spot se vec sada može pogledati na YouTube na adresi http://www.youtube.com/user/betathomecom.



"S 'voodoo'-idejom dosljedno nastavljamo naš put smione i neuobicajene komunikacije", kaže na to voditelj marketinga Wolfgang Chmelir. "Reklama tijekom jednog europskog nogometnog prvenstva mora polarizirati, inace ce se izgubiti u silnoj bujici informacija", dodaje njegov kolega Michael Gierke. bet-at-home.com je od svoga osnutka prije više od deset godina svojim spektakularnim promidžbenim kampanjama stekao brojne obožavatelje. Tijekom zadnjeg SP-a reklama u kojoj se imitira udarac glavom Zinedinea Zidana izazvao je na medunarodnoj razini veliku pozornost. Dvije godine prije toga duhove je uznemirio strastveni poljubac izmedu austrijske navijacice i njemackog ljubitelja nogometa.

Voodoo lutka oživljava

Osim u spotu voodoo lutka se pojavljuje i kao glavni protagonist u svim oglasima te na internetskim banerima. Lutkina karijera nastaviti ce se kao suvenir i reklamni proizvod tijekom cijelog EURA. Za sve one koji uz pomoc svog poznavanja sporta i intuicije žele poboljšati svoje prihode, na adresi www.bet-at-home.com nalazi se privlacni EURO-bonus: od 1. do 13. lipnja SVI klijenti - i novi i postojeci - dobivaju dodatnih 50 %od iznosa svoje uplate u obliku bonusa. Na primjer, ako uplatite 400 eura, na racunu Vas ceka 600 eura spremnih za igru. Isplati se dakle iskoristiti najveci iznos.

O tvrtki bet-at-home.com

bet-at-home.com AG dio je grupacije francuske BetClic Everest Group, vodeceg europskog pionira u podrucju internetskih igara na srecu i sportskog kladenja. Na adresi www.bet-at-home.com tvrtka nudi napetu zabavu i uzbudljivu razonodu: široka i raznolika ponuda obuhvaca sportsko kladenje, casino igre, poker i druge igre. bet-at-home.com se s trenutno 2,8 milijuna registriranih korisnika iz svih zemalja svijeta ubraja medu najpopularnije kladionice na kontinentu.
Još jedan televizijski spot za razonodu

Tekst možete preuzeti na: http://www.bet-at-home.com
Slike možete zatražiti putem e -pošte: [email protected]. Sve fotografije bet-at.home.com. Kopiranje je besplatno. (PROMO TEKST)


Podijeli: Facebook Twiter