Volvo C70 inscription - ikona ponude

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Volvo je predstavio inscription verziju kabriolet modela C70 kojeg krase brojni jedinstveni detalji kao što su kolorirana maska hladnjaka, crni 18-incni naplaci te posebni materijali unutrašnjosti.

- Volvo C70 je istinska ikona u našoj ponudi modela. Njegova nova inscription izvedba temelji se na toplo ljudskoj "Designed Around You" filozofiji, te kao takva nudi poseban tretman ljubiteljima coupe i kabriolet vozila, istice Doug Speck, stariji dopredsjednik odjela za marketing, prodaju i odnose s kupcima pri Volvo Car korporaciji.

Inscription izvedba može se kombinirati sa svim motorima dostupnim za Volvo C70, odnosno T5 petcilindarskim turbobenzincem s 230 KS i dva petcilindarska turbodizelaša - D4 sa 177 KS i D3 sa 150 KS.



Dostupne su i tri boje karoserije: Black Stone, Black Sapphire (metalik) i Ice White. Ekskluzivan nastup unapreduju i 18-incni crni naplaci s poliranim krakovima i obodom te visokosjajna maska hladnjaka i LED dnevna svjetla.

Ekskluzivna unutrašnjost - interijer Volva C70 inscription krasi izgled sa citavim nizom specificnih elemenata kao što su kožom presvucena komandna ploca s kontrastnim opšivom, ekskluzivne presvlake, inscription natpis na prednjim naslonima za glavu, specijalni tepisi, upravljac i rucica mjenjaca s aluminijskim umecima kao i sportske nožne komande s aluminijskim umecima Volvo C70 inscription predstavljen je na sajmu automobila u Los Angelesu, nakon cega pocinje i prodaja. Bit ce dostupan diljem svijeta s lokalnim adaptacijama. Proizvodnja je limitirana na 2.000 primjeraka godišnje.


Podijeli: Facebook Twiter