Volontiraj na 7. ETNOFILm festivalu


Etnografski muzej Istre i ETNOFILm tim uputili su poziv svim zainteresiranima da im se pridruže i postanu dijelom organizacije sedmog Međunarodnog festivala etnografskog filma.

Naime, ETNOFILm festival je platforma promocije vizualne antropologije koja s jedne strane potiče produkciju etnografskih filmova u usko disciplinarnom smislu te riječi, filmova čiji su autori školovani etnolozi/antropolozi, a s druge strane afirmira izvan-disciplinarne dokumentarne filmove koji razvijaju heterogenost pristupa etnografiji i vizualnoj antropologiji.

Stoga se za sedmo izdanje (održat će se od 23. do 25. travnja) traži mala i vrlo motivirana četveročlana ekipa volontera, od kojih dvoje "domaćih" i dvoje iz inozemstva, da svoje prijave upute s krajnjim rokom do 25. veljače. Inače, zadatak izabranih između ostalog bit će promocija Festivala, ugošćavanje članova žirija i autora, pomoć pri logističkim zadacima kao i pomoć u održavanju pratećeg festivalskog programa.

Prednost imaju studenti i studentice etnologije i antropologije, kao i osobe koje govore više jezika, uz engleski i hrvatski. (N. O. R.)

 


Podijeli: Facebook Twiter