Volontiraj na 64. izdanju Pulskog filmskog festivala!

Posjetitelji će ove godine moći kupovati na porcije (Arhiva/D. MEMEDOVIĆ)
Posjetitelji će ove godine moći kupovati na porcije (Arhiva/D. MEMEDOVIĆ)

Pulski filmski festival poziva zainteresirane pojedince da se prijave za volontiranje i unutar volonterskog tima sudjeluju u pripremi i realizaciji najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj.

Volonteri će dobiti priliku okušati se u aktivnostima na različitim festivalskim lokacijama te u nekoliko festivalskih odjela tijekom pripreme i provedbe. Festivalski odjeli u čijem će radnom timu volonteri aktivno sudjelovati jesu press-odjel, odjel za goste i marketing te odjel tehnike i produkcije. Volontiranje na 64. Pulskom filmskom festivalu predviđeno je od 12. do 23. srpnja, a sastoji se od predfestivalskih (12.-14. srpnja) i festivalskih aktivnosti (15.-23. srpnja). 
Prijaviti se mogu svi željni novih poznanstava u svakom pogledu. Stoga se pozivaju srednjoškolci, studenti, mladi i malo stariji filmoljupci, ili oni koji će to tek postati, stariji od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 64. Pulskog filmskog festivala. Ove godine mogućnost volontiranja pruža se i maloljetnim osobama, od 15 i 18 godina, koji uz roditeljsku suglasnost mogu postati dio volonterskog tima. (V. B.) 


Podijeli: Facebook Twiter