Vodnjanska cesta otvara se u petak?

(Z. STRAHINJA)
(Z. STRAHINJA)

Privremena regulacija prometa od Pule prema Peroju i obrnuto preko Vodnjana, zbog radova na cesti u Fažani, produžava se do petka, 22. siječnja. Takvu je obavijest jučer objavila tvrtka Cesta iz Pule koja rekonstruira Vodnjansku cestu i obližnje parkiralište u Fažani, a kao razlog za produžavanje izvanrednog režima navode nepovoljne vremenske uvjete.

Županijska cesta od raskrižja s Ulicom 1. maj do raskrižja za Peroj, u dužini od 400 metara, zatvorena je od prošlog tjedna zbog asfaltiranja, a očekivalo se da će se prometovanje normalizirati nakon proteklog vikenda. Međutim, kako smo i u ponedjeljak doznali, zbog niskih se temperatura smrzavalo tlo pa ni polaganje asfalta prema planu nije bilo moguće.

U međuvremenu vozači koji kreću iz Pule za Peroj i Barbarigu već se na raskrižju na Velom Vrhu upozoravaju na korištenje obilaznog pravca preko Vodnjana. Izvođači radova, naime, nisu mogli osigurati službene obilazne pravce u samoj Fažani zbog strogih uvjeta o sigurnosti u prometu, ali vozači koji poznaju lokalne prilike svejedno koriste takve uske putove za kraći i brži dolazak iz Fažane u Peroj i obrnuto. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter