Vodnjanka Elena Jung najljepša Istranka

Miss Istre i pratilje u društvu muškog djela žirija - pročelnika u Gradu Puli Giordana Škuflića i fotografa Roberta Blaškovića
Miss Istre i pratilje u društvu muškog djela žirija - pročelnika u Gradu Puli Giordana Škuflića i fotografa Roberta Blaškovića

Elena Jung iz Vodnjana ovogodišnja je Miss Istre. Laskava jer to titula koju je atraktivna i mlađahna Vodnjanka ponijela na finalnom izboru održanom preksinoć u lounge clubu Aruba u kojemu su se te večeri šetale najljepše djevojke poluotoka.

Prva pratilja je Sara Stojimanov, druga pratilja je Katja Kliman dok je titulu Miss simpatičnosti ponijela Andrea Đonlić. U konkurenciji za izbor Miss Istarske županije natjecalo se dvanaest kandidatkinja koje su pravo natjecanja stekle na javnom castingu.

Večer ljepote započela je predstavljanjem kandidatkinja u Istra Inspirit majicama koji je bio jedan od sponzora a sve kako bi djevojke bile što bolje pripremljene za promociju Istre na finalnom natjecanju u Crikvenici 12 lipnja. Uslijedio je izlazak u dnevnom  looku boutiqua Modessa iz Pule prilikom kojeg su se kandidatkinje ukratko predstavile odgovarajući na pitanja voditelju Davoru Gariću. Za večernji izlaz kandidatkinje su nosile večernje haljine modnog branda Festamo.

Nakon što je stručni ocjenjivački sud kojeg su činili vlasnica licence za izbor Miss Croatia World Maja Vraćarić Kuljiš, pročelnik za prostorno uređenje u Gradu Puli Giordano Škuflić, suvlasnica modnog branda Laardesign Ana-Lea Janžić, kostimograf Neven Mihić, fotograf i vlasnik portala Plesaure Robert Blašković, vizažistica Smiljana Jelovac, manekenka Ivana Bolković, TV producent Bojan Prusac i kreatorica ženskih torbica Concrete Patrizia Milani Women odabrao šest finalistica slijedila su pitanja ocjenjivačkog suda. U finale su se plasirale Elena Jung, Katja Kliman, Eni Piralić, Adisa Jusić, Sara Stojmanov i Izabela Rokvić.

Odgovarajući na pitanja kandidatkinje su dokazale da imaju " ono nešto"  te tako još više ocjenjivačkom sudu dale na razmišljanje, no titulu je ponijela mlada Vodnjanka, koja nije krila oduševljenje kao ni vlasnici licence za izbor Miss Istarske županije Paolo Batel i Tatjana Bulešić  koji su nadaju da će ovaj odabir krunu Miss Hrvatske donijeti u Istru i Vodnjan.

U zabavnom djelu programa nastupili su plesna skupina AB-original i Antonija Šola koja je i sama bila Miss Istarske županije 1998 godine. U Puli je premijerno izvela svoju novu pjesmu "Samo  u parfemu"  i dobila ovacije publike. U žutoj pripijenoj haljini plijenila je pažnju humorom i isklesanom linijom dokazujući da može i danas ponijeti krunu missice. Bila je u društvu markantnog manekena Stivena Razmilića s Brača s kojim je i snimila spot za novu pjesmu. Čekamo Crikvenicu… (Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter