Vodnjan prodaje građevinska zemljišta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prodaju građevinskih zemljišta vrjednijih od 580 tisuća eura (4,38 milijuna kuna) objavio je ovog tjedna Grad Vodnjan. Od devet nekretnina šest ih se nalazi u Vodnjanu, dvije u Galižani te jedna u Peroju.

Usmeno i javno nadmetanje održat će se u prostorijama gradske uprave 27. studenog u 10 sati. Najnižu početnu cijenu od 30,2 tisuće eura ostvaruju dva građevinska zemljišta u Vodnjanu, svako po 500 četvornih metara, a najcjenjenija je parcela od 3.182 četvornih metara u blizini Vodnjana s početnom cijenom od 193,4 tisuće eura. Neke se nekretnina sastoje od dvije čestice poput zemljišta u Peroju ukupne površine 840 četvornih metara, koje se nude za 81,4 tisuće eura. Za sudjelovanje na nadmetanju potrebno je uplatiti jamčevinu u iznosu od deset posto početne cijene.

Zainteresirani nekretnine mogu razgledati u ponedjeljak 20. studenog. Za one na području Vodnjana zborno mjesto je Narodni trg u 9 sati, za nekretnine u Galižani na tamošnjem Velikom trgu u 10.30 sati, a za perojsko zemljište ispred crkve u 11.30 sati. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter