Vodnjan: Počinju Dani mladog maslinovog ulja

Ilustracija (M. MIJOŠEK)
Ilustracija (M. MIJOŠEK)

Točno u podne u šatoru na velikom parkiralištu kod Doma mladih u Vodnjanu, danas počinju tradicionalni deveti Dani mladog maslinovog ulja.

Manifestacija koju organizira Grad Vodnjan okupit će ljubitelje vrhunskih maslinovih ulja i kvalitetne istarske gastronomije, a predstavlja se osamdeset izlagača s više od 200 uzoraka maslinovog ulja. Dani ulja trajat će do nedjelje svaki dan do 20 sati. Bogat program održat će se ove godine pod velikim i malim šatorom te na još nekim lokalitetima u Vodnjanu.

LF-ov iskusan tim osmislio je kreativne teme koje će nuditi u obliku praktičnih radionica. U zasebnom prostoru pod krovom velikog šatora moći će se, uz prethodnu rezervaciju, sudjelovati na zanimljivim gastro radionicama pod zajedničkim imenom "Maslinovo ulje i to je to…".

U Oil baru će posjetitelji moći degustirati razna maslinovog ulja uz pomoć stručnog osoblja te sudjelovati na Maloj akademiji LF cateringa koju će voditi poznati cheff Robert Perić. Mali šator bit će mjesto edukacija i zabave. Stručni program održavat će se tijekom dana, a u večernjim satima isti prostor se pretvara u zonu zabave uz glazbu.  Za najmlađe u ponudi je animacija u Kid’s Corner-u i vesele nagradne igre. (P. LUKEŽ)


Podijeli: Facebook Twiter