Vodnjan: Maskirani muškarac opljačkao pekaru

Razbojnik je iz pekare ukrao za sada nepoznat iznos novca (D. MEMEDOVIĆ)
Razbojnik je iz pekare ukrao za sada nepoznat iznos novca (D. MEMEDOVIĆ)

U ponedjeljak oko 20.40 sati u pekari u Ulici Dolinka u Vodnjanu, nepoznati je počinitelj galameći zatražio od 35-godišnje djelatnice novac. Nakon što mu ga je djelatnica predala počinitelj se udaljio sa zasad neutvrđenim iznosom novca, izvijestila je policija. U pekari smo danas razgovarali s opljačkanom djelatnicom H. R. Ona veli da se maskirani muškarac iznenada pojavio oko pola sata prije zatvaranja, prišao pultu s rukama u džepovima i rekao: "Daj pare".

- Nisam odmah reagirala pa mi je prišao bliže, s bočne strane pulta. Lijevu ruku na kojoj je imao rukavicu izvadio je iz džepa, a desnu je nastavio držati u džepu i ponovno tražio novce. Bio je odjeven u tamnu majicu s kapuljačom preko glave. Preko brade i nosa, sve do očiju, imao je navučenu maramu tako da sam mu vidjela samo tamne oči. Dosta je visok i srednje građe, a po glasu i kretnjama mislim da je riječ o mlađem muškarcu, kazala je H. R. koja je razbojniku, kako je i zatražio, predala samo novčanice.

Nakon što se pljačkaš udaljio prodavačica je zvala šefa i policiju a danas je, premda još u šoku, uredno odradila jutarnju smjenu. (M. KOŠTA)

 


Podijeli: Facebook Twiter