Voditelj Hrvatskog radija otpilio Kosor

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jadranka Kosor u srijedu ujutro ukljucila se kao slušateljica u emisiju Hrvatskog radija "U mreži Prvog" cija je tema bila Fimi-medija, a raspravljalo se o HDZ-u i Ivi Sanaderu.

''Evo javila sam se sama, iako smatram da ste po nacelima profesionalnosti i sami trebali pozvati nekoga iz Hrvatske demokratske zajednice jer je opet HDZ tema vaše emisije. Javljam se osobno prije svega buduci da je jedan od vaših sugovornika izgovorio zaista ordinarnu laž o tome da je negdje procitao u novinama da sam ja uzimala novac pa to odlucno demantiram.

O HDZ-u u vašoj emisiji prejudicirate mnoge stvari jer pretpostavljam da vi kao urednik emisije, niti bilo tko na radiju niste dobili na uvid spis, ne znate o cemu se radi, pa dopustite da se taj proces završi i lijepo vas molim da kroz medije ne pritišcete pravosude.

HDZ je velika stranka casnih i poštenih ljudi. Zanimljivo je da se niste referirali na neke napise iz medija o Croatia osiguranju, Coningu, davanju kredita i tako dalje. Želim ukazati, kao netko tko se jednom u životu bavio novinarstvom, da bi ste trebali jednaki pristup imati prema svima, a kada se govori o politickim strankama svakako'', porucila je Kosor u eteru Hrvatskog radija.

Nakon toga ju je voditelj i urednik emisije Darko Labor prekinuo i zahvalio joj na javljanju. "Oprostite, ali imamo drugog slušatelja na liniji", rekao je Labor. (NL portal)


Podijeli: Facebook Twiter