Vodice: Pritvoren muškarac koji je zarobio 3 mladića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je pritvorila 35-godišnjeg muškarca iz Čiste Velike osumnjičivši ga da je zarobio i ozlijedio trojicu mladića, izvijestila je danas šibensko-kninska policija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, vodička policija osnovano sumnja da je 35-godišnjak prijetio i protupravno lišio slobode 29-godišnjaka i dvojicu 20-godišnjaka iz Vukšića, potom da je iznuđivao i neovlašteno rabio pokretne stvari u vlasništvu 29-godišnjaka, te da je 20-godišnjaku nanio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je 4. i 5. ožujka ove godine u Vukšiću, u tamošnjem ugostiteljskom objektu od 29-godišnjaka protupravno oduzeo osobni automobil, te bez nekog posebnog povoda, uz prijetnju, zapovijedio mladiću i dvojici 20-godišnjaka da uđu u vozilo i odu u Čistu Veliku, do njegovog ugostiteljskog objekta. Tamo ih je, navodi policija, nakon što je gostima zapovjedio da napuste prostor, protupravno zatvorio i držao protiv njihove volje.

Za to vrijeme tjelesno ih je napadao, pri čemu je 20-godišnjaka ozlijedio nožem, a pri pružanju medicinske pomoći ozlijeđeni je mladić, pod prijetnjom, morao navesti da se sam ozlijedio.

Potom je, uz ozbiljnu prijetnju, natjerao 29-godišnjaka da ulije gorivo u njegov osobni automobil. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter