Voda curi, Vodovod ne dolazi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dana 27. lipnja 2010. zvao sam citaca vodomjera da mu javim stanje potrošene vode te ga usput obavijestio da u šahtu gdje je smješten vodomjer pušta voda. Odgovorio mi je da ce on obavijestiti nadležne u Vodovodu.

4. kolovoza osobno sam zvao Vodovod i prijavio kvar, ali kako je 5. kolovoza praznik, rekli su mi da ga nece doci popraviti do ponedjeljka 7. kolovoza. 23 kolovoza zvao sam ponovno Vodovod da provjerim je li kvar prijavljen. Odgovorili su mi da nisu mogli do tada doci.

Kontaktirao sam rodaka koji radi u Vodovodu da vidi kad ce ti ljudi doci popraviti taj kvar. Rekao mi je da je 30. kolovoza otvoren nalog, medutim danas, 3. rujna, i dalje tece voda u šahtu, po mojoj procjeni oko 2 litre u minuti, što znaci da je u mjesec dana, koliko je prošlo, isteklo oko 86 kubnih metara.

Pitam se tko placa tu vodu? Što bih trebao napraviti u slucaju da je kvar iza vodomjera, tj. na moj racun, cekati i dalje radnike Vodovoda da dodu ili sam popraviti kvar da ne bi racun, koji je vec jako visok, dosegao cetveroznamenkastu brojku?


Podijeli: Facebook Twiter