Vlasnik i konobar šakama naplatili uvrede

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka je policija utvrdila osnovanu sumnju da su 42-godišnjak iz Tara-Vabrige i 21-godišnjak iz Vinkovaca pocinili kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Naime, u ugostiteljski objekt u vlasništvu 42-godišnjaka u Ulici Rade Koncara u Porecu 36-godišnjak iz Funtane i 30-godišnjak iz Vrsara došli su 21. ožujka oko 21.30 sati te narucili hranu.

Prema službenom izvješcu policije gosti su potom poceli narušavati javni red i mir, odnosno galamiti i vrijedati 42-godišnjeg vlasnika, koji je izašao iz objekta te je nakon krace prepirke udario šakom u glavu 36-godišnjaka.

U sukob se ubrzo ukljucio i 21-godišnji konobar, koji je šakom u glavu udario oba gosta. Nakon svega vlasnik i konobar vratili su se u ugostiteljski objekt.

Lijecnickim pregledom utvrdeno je da je 36-godišnjak zadobio teške, a 30-godišnjak lake tjelesne ozljede te protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog narušavanja javnog reda i mira.

Protiv 42-godišnjaka i 21-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda redovnim putem.


Podijeli: Facebook Twiter