Vlado Kuzman otvorio treću sezonu [noir.am sessionsa]

Vladimir Vlado Kuzman u Etnografskom muzeju u Bujama
Vladimir Vlado Kuzman u Etnografskom muzeju u Bujama

Notturno i Osa Media predstavljaju novu sezonu [noir.am sessionsa] koju otvara kantautor Vladimir Vlado Kuzman. On je u akustici Etnografskog muzeja u Bujama odsvirao akustične note alternativnog folka.
 
Kuzman se glazbenim stvaralaštvom bavi otkad zna za sebe, a dok se nije upustio u samostalne kantautorske vode pjevao je u skupini Miodrazi s kojima izdaje album 1999. godine i svirao u skupini Poropati 67 koja je bila fokusirana na stvaranje instrumentalne glazbe. Godine 2004. snima instrumentalni 
soundtrack za cjelovečernji igrani film "Norega se metek ogne" slovenskog režisera Mitje Novljana. Nakon rada u Miodrazima i Poropati67, 2012. kreće u kantautorske vode. Trenutno privodi kraju snimanje prvog albuma pod radnim naslovom "Harvest of colors".
 
Prilikom gostovanja u sklopu [noir.am sessions] Vlado je predstavio pet pjesama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu, a kao singlica sessiona izabrana je pjesma "Falling For Love Again", ljubavna pjesma koju krase karakteristični Vladin vokal i note akustične gitare. Posebnu draž cijelom ovom akustičnom sessionu daje samo okruženje unutar kojeg se snimalo, prostorije Etnografskog muzeja u Bujama te sam život grada koji se probijao kroz prozore muzeja što je u konačnici stvorili jednu organsku cjelinu i iskustvo kojemu teži glazba Vladimira Kuzmana.
Kako sve to izgleda i zvuči može se pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=hghXE-sFD2A i https://www.youtube.com/watch?v=gQ64QuNM3Fk.
Producenti su Toni Juričić, Goran Brezac i Alen Zarifović, za video su zaduženi Juričić i Luka Urbac, a za zvuk Brezac i Zarifović. (M. Ra.)
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter