Vladimir Peršic menadžer godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vladimir Peršic, direktor tvrtke Systec Automatizacija iz Labina, proglašen je menadžerom godine u kategoriji srednjih poduzeca u izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

Peršic smatra da mu je prevagu medu 30-ak kandidata donijela cinjenica da je njegova tvrtka u vrijeme recesije - pronašavši pravi odnos cijene i kvalitete - osigurala plasman proizvoda i usluga na vanjsko tržište za ovu te cijelu iducu godinu.

- To je potvrda teze da hrvatsko znanje doista može biti izvozni proizvod. Ova nagrada plod je višegodišnjeg rada mojih suradnika i mene, odnosno svih zaposlenika. Podstrek je, pogotovo sada kad smo stvorili uvjete, prije svega otvaranjem nove poslovne zgrade na Vinežu, za novi dinamican rast, izjavio nam je laureat.

Systec Automatizacija bavi se industrijskom automatizacijom i kontrolom proizvodnog procesa rješenjima u informacijskim tehnologijama - što je strateška grana poduzeca - te projektiranjem inteligentnih sustava u zgradama.

Tvrtka broji 170 zaposlenika u Hrvatskoj te po 15 u Sloveniji i Srbiji, a nedavno je od Hrvatske gospodarske komore proglašena najboljim malim istarskim poduzecem za prošlu godinu.


Podijeli: Facebook Twiter