Vlada mora ozbiljno razmisliti o Cacicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski predsjednik Ivo Josipovic izjavio je danas da Radimir Cacic, kojemu je jucer izrecena nepravomocna presuda za prometnu nesrecu u Madarskoj, njegova stranka i Vlada moraju ozbiljno razmisliti nakon presude u kojoj mjeri on može nastaviti obavljati svoju dužnost prvog potpredsjednika Vlade.

"Presuda je tu, ona je takva kakva jest. Vidjet cemo još, naravno, dok završi žalbeni postupak. U svakom slucaju mislim da i Cacic i njegova stranka i Vlada moraju ozbiljno razmisliti nakon presude u kojoj mjeri Cacic kao potpredsjednik Vlade može nastaviti svoj posao", rekao je Josipovic nakon susreta s irackom djecom koja su boravila na ljetovanju u Hrvatskoj.

Josipovic je dao tu izjavu novinarima nakon što je zamoljen da prokomentira presudu Cacicu. Cacic je jucer nepravomocno osuden na Županijskom sudu u Kaposvaru na uvjetnu zatvorsku kaznu od jedne godine i deset mjeseci s rokom kušnje od tri godine i mora snositi sudske troškove zbog izazivanja prometne nesrece u kojoj su poginule dvije osobe. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter