Vlačić: Bit ćemo žestoka oporba


- Kao članovi liste Nezavisni Zajedno želimo se zahvaliti građanima koji su izašli na izbore i time ispunili svoje građansko pravo. Još se jednom zahvaljujemo svima koji su dali svoj potpis potpore našoj listi, a naročito onima koji su za nas glasali, rekao je u svom obraćanju za javnost nositelj liste Silvano Vlačić.

Zahvalili su svim članovima biračkih odbora i promatračima, koji su brinuli da izborni proces protekne u demokratskom ozračju. Lista Nezavisni Zajedno osvojila je tri vijećnička mjesta, te u Gradsko vijeće ulaze Silvano Vlačić, Darko Martinović i Tanja Pejić.

- Kao što smo i obećali u izbornoj kampanji, zastupat ćemo interese svih građana Labina, te ćemo biti dostupni za sve vaše upite, prijedloge kao i kritike. Bit ćemo žestoka oporba za odluke koje su argumentima dokazano štetne i suprotne interesima Grada i građana Labina, rekao je Vlačić.

Nadaju se da će većina u Gradskom vijeću znati slušati glas manjine, da će među njima biti slobodnomislećih ljudi koji će moći donositi odluke samostalno, u jednoj zajedničkoj argumentiranoj raspravi.

- Moramo priznati da smo malo razočarani kampanjom koja se ove godine vodila i u kojoj se nisu birala sredstva da se osobno ocrni protivnika umjesto da se komentiraju programi. Također smo razočarani jednim od najslabijih odaziva birača na lokalnim izborima u gradu Labinu. Naravno, birači  sami odlučuju hoće li i za koga glasati, ali slabim odazivom i ovaj je put 6 000 birača propustilo da o svojoj sudbini odlučuju sami, i to su pravo prepustili drugima, istaknuo je Vlačić.

Na kraju su članovi Nezavisnih zajedno, čestitali kandidatima sa svih listi i stranaka koji su se kandidirali na izborima za mjesta vijećnika i za mjesto gradonačelnika, te posebno onima koji su se uspjeli izboriti za mjesta za koja su se i kandidirali. (A. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter