Vježbanje ispred Zlatnih vrata uz Renatu Sopek

Renata Sopek vodit će pulske vježbače
Renata Sopek vodit će pulske vježbače

Nacionalni projekt i zajedničko vježbanje pod nazivom "Pokreni se 2015." počinje danas i to na pulskom trgu Portarata, ispred Zlatnih vrata. Tim kineziologa i nutricionista bit će na raspolaganju vježbačima i građanima za sve informacije i savjete od 17.30 do 18.30 sati. Na vježbanju u Puli okupljene će pozdraviti osobni izaslanik Predsjednice RH, kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije i osvajač zlatne olimpijske medalje Josip Pavić, s obzirom da je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović pokroviteljica ovog sportsko-edukativnog projekta.

Ponukan lošim statistikama koje govore da je većina Hrvatske nedovoljno aktivna, stručni tim predvođen Kineziološkim fakultetom iz Zagreba idućih će mjeseci promovirati aktivnost i zdravlje te u konačnici bolji život. Dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Knjaz, također će se obratiti okupljenima, kao i predstavnik Biotreninga prof. Marin Dadić i nutricionistica Karmen Matković Melki. Prijavljene vježbače kroz vježbanje će voditi Renata Sopek i Ivan Antunović.

Okupljanje vježbača predviđeno je za 17 sati, a nakon pozdravnih govora i uvogdnog predavanja Biotreninga i Definicije hrane  , početak treninga je u 18 sati, od 18.45 sati na redu je individualno savjetovanje. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter