Vjetar stvorio probleme u prometu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog olujnog vjetra, za sav promet zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je HAK.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, autocesta A7 između čvorova Škurinje-Orehovica Jadranska magistrala (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene (od 6 sati) i Paški most. Krčkim mostom i mostom dr. Franje Tuđmana zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Bakra i Senja još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina).

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici kroz tunel Trsat u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u većem dijelu zemlje, a u Gorskom kotaru mjestimice ima i magle. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a zbog loših vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Stinica-Mišnjak. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter