Vjernim gostima replike ključeva za dobro sjećanje

Vlasnica Xu Li
Vlasnica Xu Li

Ponavljanje je majka mudrosti, ali i garancija uspješnosti kada su pitanju gosti koji ostaju vjerni istome gradu i hotelu kao što je to bio slučaj u Umagu. U znak vjernosti za dugogodišnje, poklonjeno povjerenje hotelu Sipar u Umagu, hotelijerska kuća Istraturist iz Umaga i sama uprava hotela Sipar upriličili su svojim jubilarcima prigodan susret i domjenak njima u čast na kojem su im zahvalili na ukazanome povjerenju te uručili simbolične poklone. Povjerenje tih vjernih gostiju traje desetljećima, pa je stoga svečanost njima u čast bila još svečanija.

Četvrt stoljeća vjernosti jednom hotelu

- Hotel je nedavno obnovljen i moderniziran po svim svjetskim standardima. Drago mi je da ste ga opet izabrali kao svoje pravo mjesto za ljetni odmor i mjesto gdje ćete uživati i odmarati se. Nadam se da je tome razlog odlična usluga, kvaliteta smještaja i raznolikost ponude koju iz godine u godinu nadopunjujemo kako bi vam naša prekrasna destinacija ostala interesantna. No vjerujem, da vam je naš hotel prirastao srcu i zbog lijepih uspomena pa bih željela da ih još dugo pamtite. Ako vam kojim slučajem uspomene počinju blijedjeti, otključajte ih ključem koji je otključavao vašu staru sobu u hotelu Sipar, rekla je direktorica hotela Martina Bernobić.

Direktorica Bernobić je tom prigodom uručila repliku ključeva starog hotela Sipar najvjernijoj gošći hotela Jahn Annaliese iz Austrije koja se već punih 25 godina vraća u Sipar provodeći u njemu po mjesec dana godišnjeg odmora. To se odnosi i na gošću Annie Froemberg iz Austrije, s istim stažem „odmaranja“ od četvrtinu stoljeća u umaškom hotelu Sipar. Vidno uzbuđeni bili su svi jubilarci umaškog hotela, gosti iz Austrije kojima je direktorica Benobić, također uputila izraze zahvale i čestitala na desetljeću odanosti hotelu Sipar.

Gosti su najveći promicatelji usluga

Direktor Istraturista Ronald Korotaj je istaknuo da su ti vjerni gosti u stvari najbolji pokazatelj kako se u toj hotelijerskoj kući svi zaposlenici trude podići kvalitetu smještaja i poboljšati ponudu.

- Vrlo smo ponosni što imamo brojne goste koji nam se vraćaju iz godine u godinu. Oni su naši najveći promicatelji usluga i svjedoci koliko se u Istraturistu trudimo, da iz godine u godinu podignemo kvalitetu smještaja i poboljšamo ponudu od sportske i zabavne, do one gastronomske. Međutim, navedeno zasigurno ne bi imalo takav značaj da nema naših vrijednih i nasmijanih radnika koji daju pečat svemu, pa tako i ugodnoj atmosferi koja gosta okružuje. Čestitamo svim jubilarcima i nadamo se da će nam se još dugo vraćati te da će priliku za čestitanje dobiti i jubilarci u drugim hotelima Istraturista, zadovoljno je kazao Ronald Korotaj, direktor Istraturista. (Sanja BOSNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter