"Vjera u život" najbolji amaterski film

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Vjera u život" Davida Bagarica iz Ceminca najbolji je rad ovogodišnjeg natjecaja za najbolji kratki amaterski film na koji su se mogli prijaviti filmovi u trajanju do tri minute.

Na ovogodišnjem osmom izdanju natjecaja o najboljima su odlucivali strucni ocjenjivacki sud i publika, odnosno posjetitelji MAXzone gdje se do 18. srpnja glasalo o 24 filma koja su se natjecala za nagrade.

U žiriju su bili Jakov Kosanovic, filmski kriticar i novinar Slobodne Dalmacije, Dario Marušic, glazbenik i etnomuzikolog, te Matija Debeljuh, multimedijalni umjetnik.

Davidu Bagaricu T-Com kao partner festivala dodijelio je nagradu - Samsung Galaxy S II s pripadajucim Simpa internet mini startom te TV LCD.

Ocjenjivacki sud drugu nagradu, TV LCD Samsung, dodijelio je Johnu Kardumu i Iri Tomic iz Rijeke za izvanredan atmosferski animirani film pod nazivom "Everyday toon about golden bird and abnormal goon".

T-Com nagradio je i pobjednika po izboru posjetitelja MAXzone T-portala, a to je Mario Celija iz Barbana za film "Prozor".


Podijeli: Facebook Twiter