Vjenčanje iz snova za Tamaru Ecclestone

Četverodnevno slavlje održava se u luksuznom Grand Hotel Du Camp Ferrat na jugu Francuske
Četverodnevno slavlje održava se u luksuznom Grand Hotel Du Camp Ferrat na jugu Francuske

Ljepotica bujnog poprsja i jedna od najbogatijih nasljednica svijeta Tamara Ecclestone, starija kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (koji je sa sad već bivšom suprugom Slavicom posjetio Pulu 2000.), nakon četveromjesečne kratke i burne veze s bivšim brokerom Jayem Rutlandom danas je izrekla sudbonosno "da" u Nici.

Kada su sestre Ecclestone u pitanju, onda je to slavlje velikih brojki. Nagađa se tako da će vjenčanje koštati ukupno oko 105 milijuna kuna ili oko pet milijuna funti, a platit će ga a tko drugi nego - tata.

Četverodnevno vjenčanje na jugu Francuske u jednom od najskupljih hotela svijeta, luksuznom Grand Hotel Du Camp Ferrat, po raskoši bi trebalo nadmašiti vjenčanje sestre Petre prije dvije godine u dvorcu Bracciano pored Rima. Čak 150 elitnih gostiju pohodi ovo četverodnevno vjenčanje, dok je čitav hotel, odnosno njegove 73 postelje, rezervirano za svjetsku A listu bogatih i slavnih - od onih kraljevskog podrijetla poput vojvotkinje od Yorka i princeza Beatrice i Eugenie do jet setterskih partijanerica kao što je Paris Hilton. Samo trošak smještaja iznosit će vrtoglavih 600 tisuća funti dok će zabavljači svoju svadbenu "gažu" naplatiti 3,5 milijuna funti (!). Već danas je na prvom plesu Lionel Ritchie zapjevao mladenkinu omiljenu pjesmu "All Night Long", a tulum se nastavlja ovih dana uz Eltona Johna, koji će u džep staviti milijun funti, dok će popularnoj grupi Black Eyed Peas pripasti oko 1,5 milijuna.

Iako se ženi za bogatu nasljednicu, u slučaju pucanja ljubavi Jay će ostati bez novčića. Par je naime odmah poslije zaruka potpisao predbračni ugovor. To nije čudno ako se zna da su se zaručili nakon kratke romanse. Tako u slučaju razvoda ugovor onemogućuje Ruthlandu pravo na obiteljski financijski fond od 2,5 milijardi funti. "Došao si praznih džepova i otići ćeš praznih džepova", tako se ukratko može opisati sadržaj dokumenta.

Međutim, eksperti upozoravaju da će ovaj dokument biti teško prihvatljiv pred zakonom ako sudac procijeni da je previše pristran i da je jedna strana posve nepravedno tretirana. (priredila L. BAGAR/ T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter