Vjencali se nakon 17 sati poznanstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan Britanac u Las Vegasu je upoznao prelijepu Amerikanku kad ju je slucajno zalio picem. Nakon toga poceli su razgovarati, napili se, zaljubili i par sati kasnije se obavezali na ljubav i vjernost do kraja života.

Samo tri i pol sata nakon upoznavanja Nick Bond (30) kleknuo je na koljena i zaprosio Alexu Gabrielson (23). Vjencali su se samo 17 sati nakon upoznavanja u jednoj kapelici u Las Vegasu, piše Sarajevo-x.com.

Nakon kratkog odmora u Vegasu, Bond se vratio u Britaniju, a njegova supruga ostala je u SAD-u. Mladi par je obitelj i prijatelje naknadno obavijestio o svom ishitrenom cinu.

Alexa Gabrielson vec je nekoliko puta posjetila supruga, te ce se vjerojatno i preseliti u Britaniju, a trenutno je u potrazi za poslom.

"Dobio sam najbolju suprugu na svijetu. Ja sam najsretniji covjek", kazao je Bond koji je vec bio oženjen i iz prvog braka ima dvoje djece.

Par tvrdi da su veoma zaljubljeni i iako su se tek upoznali osjecaju kao da se znaju cijeli život, no njihovi roditelji nisu oduševljeni njihovim ishitrenim potezom, prenosi Sarajevo-x.com


Podijeli: Facebook Twiter