Vjenčali se Klaudio Vitasović i Sanja Vlahović

Mladenci s kumovima na pulskom Forumu (S. NIKETIĆ)
Mladenci s kumovima na pulskom Forumu (S. NIKETIĆ)

Za dugogodišnjeg vodnjanskog gradonačelnika Klaudia Vitasovića i Sanju Vlahović jučer nije bio običan dan. Svoje sudbonosno da izrekli su u Puli u Komunalnoj palači. Učinili su to bez velike pompe, u intimnom krugu, a tom su romantičnom činu svjedočili kum Goran Paić i kuma Jelena McCarthy.

Sudeći prema fotografijama snimljenim ispred palače na pulskom Forumu raspoloženje je bilo veselo i svečano. Okupili su se najbliži - obitelj, kumovi i prijatelji. Prelijepa mladenka blistala je u elegantnoj haljini od čipke pastelno nježnih ružičastih tonova, a zaljubljeni mladoženja bio je uz nju u elegantnom plavom odijelu. I naravno, nakon ceremonije u palači, mladenci su u "novi život" krenuli zasuti rižom - za sreću i plodnost.

Prema riječima mladoženje bilo je to intimno vjenčanje, a fešta, kako nam je rekao kad smo ga na trenutak prekinuli - ručak u intimnom krugu u jednom pulskom restoranu.

Na pitanja kada će medeni mjesec i hoće li otputovati na bračno putovanje Klaudio Vitasović je rekao: "Čekamo bebu i sada ne možemo."

Mladencima čestitamo! (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter