Vjencali se Jelena i Janko

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljaca i glumac Janko Popovic Volaric vjencali su se u jednom zagrebackom restoranu. Iako se u posljednje vrijeme nagadalo da ce 28-godišnja Jelena i 29-godišnji Janko imati kabalisticko vjencanje, o cemu se špekuliralo jer oboje nose crvene tanke narukvice kao kabalisti, buduci je mladoženja odrješito demantirao te glasine.

Internetski su se portali raspisali o vjecanju zvjezdanog para, pozivajuci se na vijest jednog hrvatskog ženskog casopisa o tome da su Jelena i Janko dogovorili svadbenu veceru u jednom zagrebackom restoranu. Glumica koju redovito proglašavaju najbolje odjevenom i ikonom stila svoju je vjencanicu, navodno, nabavila u Londonu, kamo je nedavno poslovno putovala. Jelena Veljaca i Janko Popovic Volaric vec duže vrijeme žive zajedno.

Janko Popovic Volaric ima sina Davida, kojega je dobio kao 18-godišnjak, iz veze sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Jelena je, pak, bila u medijski eksponiranoj vezi sa svojedobno vrlo uspješnim televizijskim producentom Romanom Majeticem, u cijim su sapunicama oboje glumili. Janko trenutacno igra jednu od glavnih uloga u seriji «Najbolje godine», a i Jelenu u sljedecoj godini ocekuje važan projekt - postat ce urednica prve televizije za žene u Hrvatskoj.


Podijeli: Facebook Twiter