Vjencali se Belma i Mirza

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nazocnosti obitelji, kolega i prijatelja danas su na Trsatskoj gradini sudbonosno da izrekli Belma Hodžic i Mirza Džomba. Voditeljica RTL-ove emisije Vecera za 5 i bivši rukometni reprezentativac nakon jednogodišnje su veze uplovili u bracnu luku, a s obzirom na to da je danas slavila i 25. rodendan, Belma ljepši dar od Mirze nije mogla ni dobiti.

Vrucem i sparnom popodnevu unatoc, Belmi i Mirzi je to bio najsretniji dan u životu. Simpaticna i uvijek nasmijana, tv-voditeljica zasjala je u kreaciji Juraja Zigmana, svog prijatelja i sugradanina. Svadbi je prisustvovao i jedan glazbeni gost koji je samo za ovu priliku pojurio u Rijeku.



Mladence i njihove uzvanike zabavljao je, naime, Halid Bešlic koji kao Džombin dobar prijatelj taj svecani dogadaj nije mogao propustiti. Slavlje kakvo se ne dogada svaki dan nije, naravno, moglo proci niti bez bogate trpeze. Vrhunac je ipak bila torta, a prostor je dodatno uresilo i svadbeno cvijece odnosno hortenzije.



Veliku feštu od poslijepodnevnih su sati išcekivali brojni fotoreporteri koji su se takoreci «utaborili» ispred Gradine. Ekskluzivna prava na snimanje imao je jedan tjednik, stoga su svi nepozvani ostali pred vratima.

No, svejedno je bilo i više nego veselo, ali najveseliji su ipak bili Belma i Mirza. Iako su isprva svoju vezu skrivali i potom demantirali, novinarima nije trebalo dugo vremena da shvate da izmedu njih postoji ipak nešto više od prijateljstva, a slicno je bilo i sa zarukama koje su takoder tek kasnije izašle na vidjelo.



Nakon što odradi ugovor koji ima potpisan s RTL televizijom, Belma ce se zajedno s Mirzom zaputiti u Poljsku. Razlog je rukometni klub «Vivetargi» iz Kielcea u koji ce uskoro jedan od najtrofejnijih rijeckih rukometaša.


Podijeli: Facebook Twiter