Vjecna dilema - jednodijelni ili bikini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ljeto je vrijeme za more i kupanje, a one koje nisu ljubiteljice nudistickih plaža ocekuje teška zadaca - odabir kupaceg kostima. Kakve za sobom to nosi frustracije, sve pripadnice nježnog spola itekako dobro znaju.

Malih trikova uvijek ima, ali teško je s tako malo materijala na sebi puno toga sakriti. Punih ruku kupacih kostima - pravac kabina za presvlacenje jer samo cete tako uspjeti naci ono što vam odgovara.

Jednodijelni ili dvodijelni? Jednobojni ili šareni? S push up grudnjakom ili ne? S bretelama oko vrata, onima kao na uobicajenom grudnjaku ili bez naramenica? Necu više ni nabrajati pitanja na koja trebate naci odgovore dok tragate za savršenim kupacim kostimom.

Bikini nikada ne izlaze iz mode. Trokutici su kao stvoreni za mladu populaciju. Ako imate veci grudi, izaberite gornji dio koji ce ih blago podržavati i umjesto uskih naramenica odaberite šire. Tamnije boje ce vas suziti u bokovima, a ako imate izraženiji trbuh, zaboravite na mini gacice koje se vezuju na bokovima trakicama. Malo viši donji dio kostima, pa i onaj koji podsjeca na vruce hlacice, bolje je rješenje.

Crni kupaci kostimi su uvijek omiljeni, bio to bikini ili jednostavan jednodijelni, koji je pravi uzor elegancije. Životinjski i cvjetni uzorci nikada ne izlaze iz mode, a ako brzo crnite, probajte žuti kupaci jer izvrsno izgleda na preplanulom tijelu. Crveni badic ce sigurno privuci pažnju, dok bijeli naprosto djeluje poput magneta za promatrace. Volite li mornarski stil sigurno cete naci kupaci kostim u tom štihu.

I ne zaboravite se naoružati nekim proizvodom za suncanje, šeširom ili kapom te suncanim naocalama. (S. BENIC)


Podijeli: Facebook Twiter