VIVA LA POLA 10. I 11. KOLOVOZA

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

VIVA LA POLA 10. I 11. KOLOVOZA

 

Siniša Vuco i Živo blato u Uljaniku

 

PULA

        Deveti festival Viva La Pola održat ce se u petak i subotu 10. i 11. kolovoza na terasi kluba Uljanik. Ovaj put u Pulu dolazi 18 bendova, medu kojima vjerujemo da ce posebna atrakcija biti bend Živo blato predvoden Sinišom Vucom, živopisnim pjevacem i covjekom koji je obecavao janjetinu za sve ako ga se izabere za predsjednika, no u toj utrci nije daleko stigao. Ne znamo zato hoce li biti janjetine u Uljaniku, s obzirom na to da je njegov bend istaknut kao zvijezda prve veceri kada još nastupaju ?ubrivo, Šank, One Piece Puzzle, Manntra, Fault, Metaxa, Besplatna dostava, dok ce druge veceri glavne face biti Ritam nereda uz Postolar Tripper, Pero Defformero, Renegades, Hellcats, Sake, Petar Punk, Rage Against The Machine Tribute i The Shock. Ritam nereda, Postolar Tripper i One Piece Puzzle dobro su poznati pulskoj publici s obzirom na to da su vec bili gosti Uljanika te su njihovi koncerti garancija dobre zabave.

Isto tako, publiku ce svake veceri, osim zadnjih zraka sunca, zagrijavati i mladi, mahom pulski bendovi za koje vjerujemo da su buduci headlineri ovog ili nekih drugih festivala.

Kao i uvijek, festival ce pokriti širok spektar glazbenih stilova od rocka, metala preko gothica, industriala, hip-hopa, reggaea, skaa, do punka i hardcorea te mladih i starih snaga koje dolaze iz cijele Hrvatske, ali i Srbije i Slovenije.

Ulaznice se mogu nabaviti na uobicajenim mjestima u Puli - klubu Uljanik, Scandal Expressu, Rock Caffeu, Caffe baru Mimoza, Caffe baru Bass i Centar CD Shopu, u rovinjskom CD Shopu Link, te diljem Hrvatske i Europe, na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

M. Ra.

 - GO01915699.jpg

Živo blato predvodeno Sinišom Vucom

 

 - GO01915700.jpg

Pero Defformero


Podijeli: Facebook Twiter