"Vitez željeznog srca" u subotu besplatno u Teatru Naranča

(Arhiva)
(Arhiva)

U subotu s početkom u 18 sati u prostorima Dječjeg kulturnog centra (bivši Pionirski dom) odigrat će se predstava Teatra Naranča "Vitez željeznog srca". Tekst je napisala Ana Đokić Pongrašić, režiju potpisuju Luka Juričić i Franjo Tončinić, kostimografkinja je Marina Štemberger, scenograf Luka Juričić, a autorica glazbe Arinka Šegando.

Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle. Glavni akteri su Princeza koja je nesretno zaljubljena u Viteza čije je osvajačko srce usmjereno samo k borbi i pronalasku (ne)postojećeg neprijatelja. Svakoga dana hrabri je Vitez prolazio pored balkona tužne princeze, međutim nikada je nije primjećivao: da li zbog velikog šljema ili nije imao vremena za ljubav... ali jednoga dana počne padati kiša. Padala je danima, tjednima, mjesecima pa čak i godinama i Vitezov je oklop zahrđao baš u blizini Princezina dvorca.

U povodu Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade koji se obilježava u nedjelju, Teatar Naranča ovu predstavu poklanja svojim gledateljima. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter