Vitasović i Šajeta - "Batman i Superman"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Videospot za novi singl Alena Vitasovića "Dojdi vamo" objavit će se idućeg tjedna. Koncertno iznimno aktivan, poznati istarski glazbenik prvo je prošlog utorka nastupio na javnom snimanju emisije "Lijepom našom" u Poreču, a uz Vitasovića nastupili su i Vesna Nežić-Ružić, Ivan Bottezar, Sergio Pavat, Serđo Valić, KUD "Matko Laginja" iz Svetog Lovreča, KUD "Ivan Fonović Zlatela" iz Kršana, Helena Blagne, Koktelsi, klape Le Parentine i Lungomare, Mladen Grdović, Jasmin Stavros i drugi.

Dan kasnije Vitasović je nastupio u zadarskom Arsenalu, u sklopu programa obilježavanja 25 godina glazbenog stvaralaštva kompozitora Rudolfa Dvorskog. Uz Vitasovića, nastupili su još Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Klapa Iskon, Zoran Jelenković, Davor Pekota, grupa Vivo, klapa Niko, Sanella i gosti iznenađenja. Alen Vitasović je izveo pjesmu "Sve bi za nju da", čiji tekst, glazbu i aranžman potpisuje Rudolf Dvorski.

U četvrtak je Vitasović održao je koncert u Istarskom klubu u Rijeci, gdje je u užarenoj atmosferi Alena pratio novoformirani studentski bend, i gost iznenađenja, prijatelj i suradnik Dražen Turina Šajeta. Vitasović i Šajeta neko vrijeme nastupaju na zajedničkim koncertima, a već su poznati pod nadimkom "Batman i Superman". (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter